Шпиковани пилешки бутчета с гарнитура от чеснови картофи с розмарин
Приготвяне
1 1/2 часа
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Измиваме хубаво бутчетата, след което ги шпиковаме c чесън, моркови и пушеното филе. Останалите моркови нарязваме на колелца и поставяме в тавичка с олио, а върху тях слагаме бутчетата, които посоляваме. Печем в умерена фурна до получаване на златиста коричка. През това време добре почистените картофи варим в подсолена вода за 10-15 минути. Изцеждаме ги и ги нарязваме на филии, които нареждаме в намаслена тава и поръсваме с розмарин, добавяме сол и пасиран чесън на вкус и запичаме до готовност.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп