Шоколадов кейк с кафява захар



Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
В купа смесете 1 чаша от кафявата захар, брашното, 3 лъжици от какаото, бакпулвера и солта. В друга купа смесете млякото, маслото и ванилията. Изсипете при сухите съставки и разбъркайте докато се смесят много добре. Изсипете бавно в намаслена тавичка. Поръсете с шоколадовия чипс. В купа смесете останалото количество захар и какао и ги добавете във врящата вода. Изсипете върху тестото без да разбърквате. Покрийте тавичката и печете на предварително загрята фурна на висока температура – 220 градуса, като проверявате готовността със суха клечка.
Кейкът се сервира горещ в купички, гарниран с топка сладолед.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп