Шоколадови пасти "Негърчета" с кокос



Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Яйцата със захарта се разбиват добре и към тях се прибавят разтопеното, но не горещо масло, млякото с бакпулвера, ванилията и по малко се добавя брашното. Получава се кейково тесто, което се изсипва в намаслена тавичка и се пече в умерена фурна. Охлажда се и се нарязва на правоъгълни парчета. Приготвя се крем от прясното мляко, захарта и какаото. Всичко се разбърква и се вари при непрекъснато бъркане до сгъстяване. Слага се маслото и щом се стопи, се свала от огъня. Охлажда се и всяко парче от сладкиша се потапя в крема и след това в кокосовите стърготини.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп