Чушки “Царица”



Приготвяне
1 1/2 часа
Порции

6

Начин на приготвянe
Чушките се панират в брашно и яйца, оставят се да изстинат хубаво. През това време режем магданоз/копър и ги смесваме в купа със сиренето. Вече като са изстинали чушките, в йенска тава се слагат ред чушки, ред сирене и така, докато не свърши сместа. Заливат се с 1 ч.ч. вода, 3 с.л. олио, черен пипер на вкус. Завиваме с фолио йенската тава и печем на умерена фурна. След като изстине, се изсипва в плато, просто захлупвате горната част да е отдолу на платото. Стърже се кашкавал, украсява се по желание с люти чушки и се сервира.
Ястието е невероятно вкусно!
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп