Хрупкави сладки с ягоди



Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Върху суха повърхност поставете 1 лист тесто, намажете го с равен слой масло, поставете отгоре втори лист, отново го намажете и така с останалите два. Нарежете тестото на 8 равни правоъгълника и ги сложете в тава върху хартия за печене. Загрейте фурната до 180 градуса и запечете за 5-7 минути. Тестото трябва да е със златист цвят и да е хрупкаво. Извадете го от фурната и го оставете да се охлади.
Пригответе крема като разбиете захарта, сметана и ванилията. Измийте и нарежете ягодите на филии. Сложете от готово тесто в порционна чиния, върху него от крема, ягоди и повторете, като трябва да получите два слой с крем. Преди сервиране украсете с пудра захар и листата от мента.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп