Хрупкави пъдпъдъци в бира

Хрупкави пъдпъдъци в бира Лакомник
Хрупкави пъдпъдъци в бира
Време за приготвяне
Приготвяне
45 минути
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

1 с.л. захар

1 ч.л. сол

8 пъдпъдъка по 160 г всеки

330 мл бира

олио за пържене

подправки по избор

Начин на приготвянe

Смесете подправките със захарта и сол. Намажете добре пъдпъдъците и оставете за 30 минути. Сипете бирата в тенджера кипнете, сложете решетка и запарете за 10 минути пъдпъдъците и ги извадете. Загрейте олио и запържете пъдпъдъците за 4-5 минути, до златиста коричка, извадете върху салфетка да се изцедят и сервирайте. 

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц