Хрупкави пилешки флейки
Бързи и хрупкави флейки за обяд или вечеря
Приготвяне
40 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Филето се нарязва на флейки и се овкусява в сол, черен пипер и соев сос. Разбиваме яйцата, смесваме галетата и брашното, овалваме флейките, топим в яйцето и накрая в корнфлейкса. Пържи се в не много горещо олио. По желание могат да се поднесат със сос от кисело мляко, майонеза и чесън.
Още по темата
Нарязваме пилешкото филе на флейки и го подреждаме на дъното на йенска тенджера.
Към киселото мляко добавяме копъра и пресования чесън. Разбъркваме добре и заливаме...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп