Фритата със сирена



Приготвяне
30 минути
Порции

4

Начин на приготвянe
Загрейте фурната до 190 градуса. Разбийте белтъците с яйцето, добавете млякото и разбивайте докато се получи хубава пяна. Загрейте зехтина в тиган, който може да сложите и във фурната. Добавете ситно нарязания лук, пасирания чесън и задушете за 3-4 минути. Прибавете нарязания спанак и задушете докато омекне, подправете на вкус. Залейте с яйчената смес, отгоре наредете сирената и запържете за 3 минути, докато се захванат яйцата. Запечете във фурната за 8-10 минути и сервирайте.
Още по темата

Продукти:
2 глави кромид лук, 5 стръка зелен лук, 500 г гъби, 200 г царевица на зърна, 2 скилидки чесън, соев сос и зехтин на вкус.
Начин на приготвяне:
В...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп