Филе по португалски



Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Загряваме растителното масло и олиото в по-обемен и широк съд. На бавен огън задушаваме, нарязания на ситно лук и чушките, които сме нарязали под формата на лентички. Оставяме така 15 минути, като от време на време разбъркваме. След това усилваме температурата и запържваме до златисто лука. Прибавяме доматите (обелени и без семки), нарязани на средно големи късове, задушаваме 5 мин. и добавяме бульона и виното. Подправяме със захарта, солта и черния пипер. Оставяме да ври на бавен огън, докато се изпари почти цялата течност. Запържваме филетата на силен огън. Заливаме готовото месо със зеленчуците и сервираме.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп