Топ готвачът Виктор Ангелов: Създаваме по-добри сирена и кашкавали от всичко познато досега

Топ готвачът Виктор Ангелов: Създаваме по-добри сирена и кашкавали от всичко познато досега Лакомник
Топ готвачът Виктор Ангелов: Създаваме по-добри сирена и кашкавали от всичко познато досега
Автор:Лакомник

От 22 октомври в магазинната мрежа може да бъде открита нова гама продукти сирене, съвместно разработена между педанта в кухнята шеф Виктор Ангелов и българския производител "Фрезко" ­марката, утвърдила 5­-те знака за най-­високо качество. 

“Храня гостите в ресторанта си само с най­-качествената и вкусна храна, каквато бих избрал и за своето семейство. Затова и непрекъснато съм в търсене на най-­качествените продукти. Когато разбрах за 5­-те знака за най­високо качество на "Фрезко" ­поисках да разбера повече.”, разказва шеф Виктор Ангелов. В отговор Фрезко кани известния със своя перфекционизъм готвач на посещение в мандрата в Пазарджик. Дамяна Николова, Директор фабрика, запознава шеф Ангелов с технологията как натуралното мляко се превръща във Frezco сирене и кашкавал с постоянно качество и неустоим вкус. 

“В работата си по разработване на нови продукти и производство стъпваме на доказано добрите практики от дългогодишния си опит, но и непрекъснато търсим възможности да предложим още по­добри и по-­разнообразни вкусове”, споделя Дамяна. “Когато шеф Ангелов ни потърси, разработвахме новите продукти за Frezco сирене по БДС рецепта и овче сирене. Интересът от негова страна ни провокира да му предложим да обединим знанията и уменията си за тези нови продукти, както и да разработим съвместно с него една различна гама продукти сирене и кашкавал. Наясно сме, че различните хора имат различни предпочитания за вкус, затова нашият стремеж е да имаме богато разнообразие, което да предложим на клиентите, които търсят качествените продукти”, допълва тя. 

На специално организирана за целта дегустация Виктор Ангелов опитва различни сирена и кашкавали и коментира техните вкусове, цвят, аромат и специфики при консумация (например дали имат нужда от обезсоляване или не). При разработването на новата гама продукти се взимат предвид споделените от него коментари за опитаните продукти и съветите му какви трябва да бъдат те като пълномасленост и твърдост, за да се приготвят и съчетават лесно.

За новата серия продукти Frezco Виктор Ангелов споделя ­ “Вкусът, който открихме, е много деликатен и балансиран – млечен, нежен, без остри нотки, но в същото време с характерен вкус ­ точно както трябва да бъде.” “Наистина смятам, че намерихме рецептата за производство на сирене и кашкавал, по­добри от всичко друго на българския пазар”, допълва г­жа Николова.

“Преди вярвах, защото ми беше вкусно, а сега вече знам, че сирена и кашкавали "Фрезко" се правят само от висококачествени суровини и от професионалисти, които обичат работата си. В комбинация с безспорните си вкусови качества – за мен те са по­добри от всичко, което може да бъде открито на пазара.”, споделя шеф Ангелов след съвместната си работа с "Фрезко". 

Целта на "Фрезко+ и на Виктор Ангелов е да допринесат все повече български семейства да имат най­доброто на трапезата си. Затова и новите продукти ще бъдат с по­достъпна препоръчителна цена, а новите опаковки в оранжево улесняват потребителите да ги открият на рафта. www.frezco­dairy.bg E­mail: pr@frezco­dairy.bg Тел.: 0885 66 84 59 

През октомври, ноември и декември в няколко големи магазина на територията на София клиентите ще могат да разберат повече за новите продукти от самия шеф Виктор Ангелов и да опитат приготвени различни хапки, съчетаващи и перфекционизма на Виктор и качеството и вкуса на "Фрезко".

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц