За пълнежа сварете в подсолена вода за 10 минути морковите и картофите докато омекнат и отцедете. Загрейте 1 с.л. зехтин на средно силен огън и добавете тофуто за около 5 минути, докато покафенее. Добавете ¼ ч.ч. соев сос, чесъна на прах, многоцветния пипер и гответе докато течността се изпари.
Загрейте 1 с.л. зехтин на средно силен огън и добавете гъбите за около 3 минути. Добавете лука, броколито, чесъна и сотирайте още 5-6 минути докато омекне лука.
Смесете брашното с останалия зехтин и разбъркайте добре за да няма бучки. Смесете със зеленчуците и разбъркайте. Добавете бульона при зеленчуците. Когато поизври, добавете сиренето, картофите, соевото мляко, морковите, останалия соев сос и виното.
Разбъркайте и добавете мащерката, салвията, чили соса и сос Уорчестър. Разбъркайте и отстранете от огъня.
За тестото загрейте фурната на 180 градуса. Смесете брашното, солта, олиото и разбъркайте до получаване на гладка смес. Сипете 4 с.л. вода, ако има нужда за да получите гладко тесто. Добавете розмарин и салвия и омесете пак. Оформете тестото на топка и разтеглете с големината на съда, в който ще печете, така че да покрива стените. Сипете зеленчуците в тавата. Отгоре покрийте с тестото, така че да закрива ръбовете на тавата. Печете 45 минути или докато тестото стане златисто. Сервирайте след около 10 минути.