В последните няколко години певицата Люси се старае да е във спортна форма и затова спазва специален режим. Яде плодове, прави си шейково с бадемово мляко и фурми. Яйца, приготвени по всякакъв начин, киноа и всевъзможни зеленчуци също са част от трапезата й. Родиното й българско ястие е миш-маш и дори се шегува, че покрай нея цяла Германия го е опитала. Прави го винаги с чушки, които лично баба й в Плевен е консервирала.
Необходими продукти:
1 ч.ч. киноа
3-4 сварени картофи
1-2 тиквички
2 моркова
2 с.л. царевица от консерва
копър
магданоз
сол
зехтин
Начин на приготвяне:
Сварявате киноата в малко вода за 3-4 минути. Отцеждате. Обелвате и нарязвате тиквичката на едри полукръгчета. Обелвате сварените картофи, нарязвате ги на едри кубчета и ги запържвате заедно с тиквичките в много малко зехтин за 3-4 минути. Морковите обелвате и настъргвате на едро ренде. Копъра и магданоза нарязвате на ситно. В голяма купа смесвате всички продукти и ги овкусявате.