




За крема смесете млякото, ванилията и портокаловата кора да заврят на средно силен огън. Махнете от огъня прецедете, за да махнете портокаловата кора. Смесете жълтъците и захарта и бъркайте докато захарта се разтопи. Постепенно сипвайте ¾ ч.ч. от млякото и бъркайте. Добавете тази смес към млякото на котлона и бъркайте непрестанно на бавен огън докато кремът се сгъсти. Добавете портокаловия ликьор и разбъркайте. Оставете да се охлади в хладилник.
Сварете тиквата, нарязана на парчета на средно силен огън докато омекне (около 30 минути). Отцедете и оставете да се охлади. С миксер смесете и разбийте тиквата с всички останали продукти, докато получите еднородна смес. Загрейте олиото на силен огън. Оформете бухти от сместа и пържете на силен огън. Сервирайте с крем англез.
