Телешко шишче с джинджифилов сос



Приготвяне
40 минути
Порции

12

Начин на приготвянe
Накиснете 24 броя шишчета във вода за 30 минути. Замразете стека за 20 минути.
3а да приготвите соса, смесете оцета, червените чушки, захарта, лука, джинджифила, чесновия чили сос и лимоновите кори в дълбока купа. Бланширайте чушките във вряла вода и ги подсушете с кухненска хартия. Сложете ги в купа и добавете 2 супени лъжици от соса. Загрейте грила до висока температура. Нарежете стека на 24 много тънки ленти и нанижете на всяко шишче лента телешко, триъгълно парче чушка и парче зелен лук, като увиете месото около зеленчуците. Запечете в грила за 3-5 минути от всяка страна или докато се изпече добре. Сервирайте шишчетата горещи заедно с останалия сос.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп