Телешко на скара с пикантна марината

Телешко на скара с пикантна марината Лакомник
Телешко на скара с пикантна марината
Време за приготвяне
Приготвяне
40 минути
Порции
Порции
8
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

2 цели телешки гърди (около 4 килограма)

8 ч.л. пюре от чушки

4 ч.л. кафява захар

4 ч.л. сол

2 ч.л. риган

2 ч.л. захар

4 ч.л. чили на прах

4 ч.л. кимион

2 ч.л. черен пипер

2 ч.л. бял пипер

4 ч.л. жълт пипер

Начин на приготвянe

Смесете сухите съставки и покрийте с тях месото. Увийте в плик месото и го оставете в хладилника от 2 до 12 часа. Махнете го от хладилника и плика 1 час преди готвене. Запалете барбекюто на дървени въглища. Сложете месото и покрийте с капака на грила. Когато месото покафенее, го увийте във фолио и върнете на грила на жар. Печете докато месото е готово и в него влиза вилица без проблем.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц