Телешко задушено

Вкусна идея за диетична вечеря, подходяща и за гостите


Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Телешкото месо се нарязва на дребни кубчета и се запържва с олиото в дълбока тенджера. След това прибавете дребно нарязаният лук, морковите, които също се запържват заедно с месото. Прибавете доматеното пюре, бахара, дафиновия лист, червения пипер и нахута, който предварително е бил киснат около 5-6 часа. Добавете вода колкото да покрие 2 пръста над продуктите. Захлупете и варете 1 час на бавен огън. Последните 10 минути открийте и добавете наситнения магданоз. Преди сервиране отстранете дафиновия лист.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп