Вкусни банички за хапване по всяко време или предястие
В миксер смесете брашното, солта, маслото и бъркайте докато се смеси добре и се получат шупли. Докато работи миксера, добавете лимоновия сок, и водата по 1 с.л. лъжица, докато тестото започне да се отлепя от стените на купата.
Омесете тестото на топка. Увийте в найлон и оставете за 1 час в хладилник.
Загрейте фурната на 170 градуса. Намазнете форма за пай.
Тестото разстелете на набрашнен плот. Отрежете 42 малки кръгчета с помощта на форма или купичка. Сложете тестото в намаслени формички за тарталети, като притиснете добре към дъното и стените.
Запържете нарязания бекона за 5-6 минути на умерен огън. Отделно запържете и гъбите в маслото, докато омекнат, а течността се изпари. Смесете бекона с гъбите, лука и кашкавала и напълнете всяка тарталетка.
Разбийте добре яйцата и добавете сметаната, като разбъркате добре. Сипете във всяка формичка почти до ръба. Печете около 20-25 минути до зачервяване. Охладете 5 минути и извадете от формичките. Сервирайте топло или студено.