Сьомга с ароматна коричка
Изкусителна рецепта за семейната вечеря
Приготвяне
30 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Загрейте фурната до 200 градуса. Пасирайте трохите, пармезана, магданоза и лимоновата кора. Прибавете малко зехтин и разбъркайте. Сложете рибата в намаслена тава, отгоре върху всяко парче сложете от сместа, поръсете с малко зехтин, подправете на вкус и запечете за 10-12 минути или до готовност на рибата.
Още по темата
Загрейте скарата. Поръсете рибата с лимоновия сок, след това намажете с масло и подправете със сол и черен пипер. Поставете рибата на горещата скара с кожата надолу....
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп