Сьомга със сос от авокадо
Приготвяне
35 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Почистете морковите и ги нарежете на кръгчета, а лука на едро. Сложете в тенджера около два пръста вода, прибавете зеленчуците, бахара и останалите подправки. Оставете да кипнат на умерен огън за 5-7 минути. Почистете авокадото и го пасирайте, прибавете настърганата кора от лайм със сока, киселото мляко и подправете на вкус и пасирайте до еднородна смес. Почистете рибата и я сварете в бульон с подправките. Извадете рибата и я сервирайте като залеете със соса.
Още по темата
Смесете соевия сос, ракията, оцета и меда. Залейте рибата с получената смес и оставете да престои така 20 минути. Загрейте фурната до 190 градуса. Сложете рибата в...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп