Сьомга на фурна с ананасов сос
Приготвяне
Порции
0
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Почистете лимона от кората, но я запазете за соса. Намажете сьомгата със зехтин сол и черен пипер. Прибавете нарязания на половина лайм и малко от босилека. Оставете да престои около 15 минути. Нарежете лука и ананаса на ситно. Ананаса смесете с кората и ½ ч. л. сок от лайма, сол, черен пипер, босилек и малко зехтин. Оставете да престои в хладилника.
Загрейте фурната на 180 градуса и запечете рибата за 15 минути Рибата се запича във фурната на 170 градуса за не повече от 15 минути. Поднесете със соса.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп