Супа с кайма и моркови
Приготвяне
50 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Нарежете на ситно лука, морковите и чесъна и ги запържете за минута. Прибавете подправките и запържете за още минута. Прибавете каймата и запържете за 2 минути при постоянно бъркане. Залейте с горещия бульон, прибавете боба и оставете да се вари за 35 минути. На сух тиган запържете брашното, прибавете 1 с.л. вода и разтворете добре брашното, като каша. Вземете бульон от горещата супа, прибавете към брашното и разтворете добре, трябва да е много течно. Така при постоянно бъркане добавете брашното към супата, оставете да се вари минута и сервирайте, като поръсите с магданоз.
Още по темата
Слага се вода да заври с малко сол и подправката за супа. Чушките, морковите и двата вида лук се нарязват на ситно и се слагат във врящата вода. След 20...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп