Супа от пащърнак с грис
Приготвяне
60 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Почистете пащърнака и морковите, наредете ги на тънки ивички и ги задушете в олиото, за да омекнат. Залейте ги с 4 чаени чаши гореща вода и ги посолете на вкус.
Препечете гриса и, щом водата заври, го прибавете, на тънка струя, като бъркате постоянно. Варете супата още 10 минути. Поднесете я, подправена с лимонов сок и черен пипер. Отгоре я поръсете със смес от ситно нарязаното сварено яйце и магданоз.
Още по темата
Продукти: 1 глава ряпа, 1 корен пащърнак, 2 яйца, 1 ч.л. мед, хлебни трохи, 2 с.л. масло, зехтин, листа от мащерка.
Начин на приготвяне: Кипнете вода в тенджера,...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп