Супа от патешки маншон
Приготвяне
2 часа
Порции
5
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Измиваме и изчистваме патешкия маншон. Слагаме го в тенджера под налягане да се свари за 1 1/2 часа. В друга тенджера запържваме ситно нарязания лук и настъргания морков в предварително загрято олио. Почистваме и нарязваме картофите на кубчета и ги прибавяме към лука и моркова. През това време обезкостяваме сварения патешки маншон и доливаме бульона. Когато картофите са почти готови, прибавяме към тях царевицата, гъбите, нарязани на тънки филии, патешкия маншон, подправяме със солта, черния пипер и босилека. Оставяме на котлона за още 5 минути и сервираме. По желание добавяме няколко капки лимон. Добър апетит!
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп