Супа от нахут с аспержи



Приготвяне
50 минути
Порции

4

Начин на приготвянe
Сложете нахута, лука, чесъна и бульона в тенджера и ги оставете да заврят. Намалете котлона и варете на тих огън 20 минути или докато нахутът се развари. С черпак изсипете една трета от супата и пасирайте до получаване на гладка смес. Върнете пасираната супа в тенджерата и я оставете да заври отново на тих огън. Добавете аспержите, покрийте съда и гответе на слаб огън 5-6 минути. Междувременно сварете фидето в съд с вряща вода според указанията на опаковката. Отцедете и прибавете към супата, като овкусите с черен пипер. Смесете лимоновата кора и магданоза. Украсете супата, като във всяка купа сложите по една малка лъжичка от лимоновата смес с магданоза.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп