Супа от агнешки чревца
![Лакомник](https://lakomnik.bg/img/food-icon.jpg)
![Супа от агнешки чревца](https://lakomnik.bg/f/news/1/660_ae216ae46856047560c3518132aa4a64.jpg)
![Време за приготвяне](https://lakomnik.bg/img/clock3.png)
Приготвяне
Порции
![Порции](https://lakomnik.bg/img/portions2.png)
0
![Лакомник](https://lakomnik.bg/img/food_icon2.png)
Начин на приготвянe
В подсолена вода се сваряват измитите чревца. Изваждат се, нарязват се на дребно и се връщат в бульона. Прибавя се оризът и се вари до омекване. Лукът се задушава в маслото, поръсва се с червен пипер и се изсипва при чревцата. Чорбата се осолява и се вари още 10 мин. Поднася се поръсена с черен пипер.
Анкета
![стрелка](/img/grey_arrows.png)
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп