Супа от агнешки чревца

Супа от агнешки чревца Лакомник
Супа от агнешки чревца
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник.бг
Лакомник Необходими продукти

750 г агнешки чревца

3 с.л. ориз

30 г масло

1 ч.л. червен пипер

1 връзка пресен лук

сол

черен пипер

Начин на приготвянe

В подсолена вода се сваряват измитите чревца. Изваждат се, нарязват се на дребно и се връщат в бульона. Прибавя се оризът и се вари до омекване. Лукът се задушава в маслото, поръсва се с червен пипер и се изсипва при чревцата. Чорбата се осолява и се вари още 10 мин. Поднася се поръсена с черен пипер.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц