Сподели идеите си и спечели продукт на "Таперуер"

Сподели идеите си и спечели продукт на "Таперуер" Лакомник
Сподели идеите си и спечели продукт на "Таперуер"
Автор:Tupperware

Как съхранявате плодовете и зеленчуците? Просто така или в найлонови пликчета? От опит знаем, че никой от тези начини не е оптимален, нито пък особено здравословен.

Tupperware ви предлага интелигентно решение за съхраняването на тези деликатни продукти - запознайте се с линията Вентсмарт, състояща се от съдове, специално разработени за съхранение на плодове и зеленчуци в хладилник.

Благодарение на иновативна вентилираща система, която контролира движението на кислород и въглероден диоксид в съдовете от тази линия, плодовете и зеленчуците запазват свежестта и хранителните си качества за по-дълго време. С помощта на илюстрациите и чрез специалния бутон върху капака, ще регулирате притока на въздух, което пък спомага за от 3 до 4 пъти по-дълготрайното съхранение на продуктите.

Вградена решетка на дъното служи за отделяне на течността от продуктите, без те да са в съприкосновение с нея. Това прави Вентсмарт идеален и за краткотрайно съхранение на сурово месо (2-3 дни). Освен, че с тях хладилника ви ще е изрядно подреден, съдовете от линията Вентсмарт са прозрачни, което допринася за лесното намиране и разпознаване на нужния продукт. Не на последно място, благодарение на тези съдове вие пестите пари, защото не изхвърляте хранителни продукти.

Сложете край на хаоса и безредието в хладилника, консумирайте здравословно съхранявани продукти и пестете пари – с Вентсмарт!

 

Въпросът ни към вас е:

 

Кой според вас е плода/зеленчукa, който най-много се нуждае от съхранение във Вентсмарт?

Успех на всички!

 

Пълните правила на играта можете да видите ТУК:

 

Следете новостите около нас на Фейсбук страницата ни:

 

https://www.facebook.com/Tupperware.Bulgaria

 

 

 

 

 

 

 

 

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц