Обичате италианска паста ал денте? Или пък сте фен на типичните български яйца по панагюрски? Може би зеленчуците на пара са вашата нова страст? Ще ви предложим нашето решение, с което приготвянето на всички тези ястия ще е като детска игра.
Термосерв е съд с двойно изолиращо дъно и стени, благодарение на които, задържа температура от 80 градуса до 90 минути - достатъчно време да сготвите зеленчуци на пара, риба, филе от пиле, спанак, коприва, дори жито и други варива, без каквато и да е термична обработка. Така приготвяте бързо, лесно, вкусно и здравословно!
Миниатюрните дупчици по дъното на цедката, правят този съд подходящ както за отцеждане на всякакви продукти, така и за съхранение на сирене в саламура; за размразяване на месо, за измиване на деликатни плодове като малини, диня и други. Тук барбекюто, ребърцата, картофките ще останат топли, все едно току-що са извадени от фурната. Идеалният съд за любителите на къмпингa и въобще всякакви активности далеч от дома. Този съд ще ви даде свободата да "сготвите" без реално да готвите, без печка, без електричество, в помощ на природата!
Eто и третият въпрос от играта:
Кое ще е най-често приготвяното ястие, за което бихте използвали Термосерв?
Успех на всички!
Пълните правила на играта можете да видите ТУК:
Следете новостите около нас на Фейсбук страницата ни:
https://www.facebook.com/Tupperware.Bulgaria