Спагети по китайски със свинско
Приготвяне
60 минути
Порции
0
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Морковите, тиквичките и гъбите се нарязват на ивици. Пилешкото месо също се реже на ивици и се маринова за половин час в соев сос, оризов оцет и нишесте.
В тиган уок се сгорещяява малко мазнина и в нея се пържи пилешкото месо до побеляване. След това се прибавят зеленчуците и се готвят за 4 минути – важно е да останат хрупкави. След това към тях се прибавя предварително сварените и отцедени спагети. Те се варят според указанията на тяхната опаковка.
Всичко се разбърква старателно, посолява се и по желание се добавя още соев сос.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп