Сочна торта с бял шоколад

Феноменално вкусна торта за делник и празник


Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
В тенджерка на котлона разтопете маслото с пудрата захар. В разтопеното масло постепенно добавяйте от шоколада. След като и шоколадът се разтопи, добавете едно по едно петте яйца, като при това постоянно разбърквате. Накрая добавете и галетата. Намажете форма за торта с масло и поръсете с малко галета. Изсипете вътре сместа и печете на 200С за около 25-30 минути. В малък съд сварете сметаната за готвене с ваниловата захар. Разбийте жълтъка със захарта и нишестето. Смесете жълтъчната и сметановата смес и поставете на огъня, като бъркате постоянно, докато се сгъсти. С получения крем намажете готовата торта.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп