Сос „Аншоа”

Сос „Аншоа” Лакомник
Сос „Аншоа”
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник.бг
Лакомник Необходими продукти

8-10 рибки аншоа

2 ч.л. горчица

4 яйца

7-8 с.л. олио

сол

магданоз

лимонов сок

Начин на приготвянe

Рибките се изчистват и се счукват добре. Прибавят се твърдо сварените жълтъци и олиото. Сместа се разбива добре. Слагат се настърганите или ситно нарязани белтъци, магданоз и разреден с малко вода лимонов сок. Сосът се поднася с варени яйца, риба и колбаси.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц