Сладки в шоколад
Приготвяне
1 1/2 часа
Порции
8
Необходими продукти
Начин на приготвянe
На силен огън се затоплят водата, захарта, маслото и щипка сол. Прибавя се брашното наведнъж и се бърка, докато сместа се сгъсти и започне да се отделя от стените на съда. Сваля се от огъня и се прибавят яйцата едно по едно. В намазнена тавичка се слагат топчета от тестото колкото орех на разстояние едно от друго. Пекат се в предварително загрята фурна 25-30 мин. Шоколадът се разтопява на слаб огън заедно с 30 г масло и 2 с.л. вода. Сваля се от огъня, щом се получи гладък крем. Сладките се подреждат в чиния и се заливат с получения крем.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп