Сладкиш „Шоколадова феерия”
Приготвяне
1 1/2 часа
Порции
8
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Разбийте яйцата със захарта. Добавете киселото мляко, с разтворената сода в него. После се добавят всички продукти по реда на рецептата. Изпича се в намаслена и набрашнена тавичка на предварително загрята фурна. Готовият сладкиш нарежете и залейте с предварително приготвената и изстинала глазура.
Глазура:
В малък съд стопете маслото, добавете какаото, захарта и малко вода до сгъстяване.
Полива се сладкишът, поръсва се обилно с орехи. Гарнирайте с разтопен шоколад и парченца пресни плодове като ябълки, портокали, ягоди.
Да ви е сладко!
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп