Славянски гювеч
Приготвяне
Порции
0
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Нарежете месото на кубчета и го запържете в загрята мазнина. Извадете готовото месо и в същата мазнина запържете едро нарязания лук, 2 червени домата нарязани на ситно, подправете с червен пипер и залейте с вода. Върнете месото, прибавете сол и варете на умерена температура докато месото омекне. След това добавете едро нарязаните чушки, останалите домати и ориза. Задушете за около 10 минути, като прибавите още вода и прехвърлете в гювеч. Залейте с вода и го сложете в предварително загрята до 200 градуса фурна за около 40 минути. Преди сервиране поръсете със ситно нарязания магданоз.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп