Свинско с праз лук
Приготвяне
Порции
0
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Загрейте олиото на средно силен огън и запържете месото за 2-3 минути докато промени цвета си. Отстранете. В същата мазнина запържете лука до златисто, добавете доматеното пюре, червени пипер и ½ ч.ч. топла вода. Добавете сол и върнете месото. Оставете да заври и намалете огъня. Оставете да къкри 20 минути или докато месото омекне. Добавете праза, нарязан на едро. В друг съд на средно силен огън запечете брашното и добавете 2 с.л. вода. Разбъркайте да стане на каша без бучки. Сипете при месото и оставете да къкри на слаб огън още 20 минути. Поръсете с черен пипер и сервирайте.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп