




Сложете всички продукти без водата в голяма тенджера и оставете 30 минути да се маринова. Сложете тенджерата на котлона на средно силен огън. Добавете 1/2 ч.ч. вода и оставете да заври. Намалете огъня и оставете да къкри докато оцетът изкипи. Ще разберете когато стане това, защото оцетът има неприятна миризма докато ври и тя ще изчезне.
Оставете да къкри покрито около 40 минути, докато пилето е готово. Опитайте соса. Ако е много солен и с остър вкус, добавете останалата вода. Когато изври, отстранете пилето от тенджерата. Чесънът е омекнат и може да обелите няколко скилидки и да ги оставите да се объркат със соса, а останалите отстранете. Оставете да ври още 30 минути до час на много бавен огън, докато и свинското е готово. После отстранете и него от тенджерата, а сосът оставете да къкри.
Загрейте зехтина в тиган и изпържете свинското и пилешкото месо. Когато сосът в тенджерката е достигнал желаната от вас гъстота, добавете месото обратно вътре. Разбъркайте внимателно.
