Загрейте зехтин и 20 г масло в дълбок съд. Прибавете едро нарязания лук и половината от пасирания чесън. Когато лука омекне, подправете със сол и черен пипер, прибавете оцета и оставете на котлона докато се изпари течността. След това прибавете бульона, белите гъби заедно с водата в която са се киснали и варете за 10 минути. Когато соса започне да се сгъстява отнемете от огъня и прецедете.
Подправете месото със сол и черен пипер, намажете го с малко зехтин и го запържете в силно загрят тиган за около 3 минути от всяка страна. Извадете месото и в същия тиган прибавете останалите гъби, масло и чесън. Запържете за 2 минути, подправете със сол и черен пипер.
Отново върнете в тигана месото. Прибавете към соса царевичното брашно, разбъркайте добре и го добавете към месото. Гответе на умерена температура за 2 минути и сервирайте.