Свинско с ананас и китайско зеле
Приготвяне
Порции
0
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Смесете в купа джинджифила, меда, соевия сос, сока от лайм с кората, маслото, анасона и разбъркайте добре. Залейте месото с получената смес, така че да бъде добре покрито. Покрийте месото с кърпа и оставете в хладилник за няколко часа. След това запържете месото от всички страни. Почистете ананаса и го нарежете на кубчета. Поставете месото и ананаса във форма за печене за 20 минути в предварително загрята фурна до 200 градуса. Когато е готово месото го завийте във фолио за няколко минути. Поставете запечения ананас в порционни чинии и нарежете месото на порции. Залейте с получения при печене сос и сервирайте със салата от китайско зеле.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп