Свински шишлик във винена марината

Свински шишлик във винена марината Лакомник
Свински шишлик във винена марината
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

500 г свинско месо без кости

0,75 л червено вино

0,5 ч.ч. винен оцет

2 глави лук

2 дафинови листа

сол на вкус

черен пипер на вкус

Начин на приготвянe

Смесете в купа виното, оцета, с дафиновия лист и поставете продуктите на слаб огън да кипне. Залейте месото и оставете в хладилник за 3 часа. Нарежете маринованото месо на кубчета и го наредете на голям шиш като редувате с парченца лук. Запечете шишовете на грил за 15-20 минути.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц