Свински ребра на скара
Вкусна вечеря на скара само за ценители
Приготвяне
180 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Нарязваме ребрата. Прибавяме марината от олио, соев сос, мед, лимонов сок, кафява захар, сол, а по желание можем да добавим и малко лют пипер. Слагаме свинските ребра в марината за 3 часа, а след като ги извадим, ги изпичаме на скара. Сервираме свинските ребърца с картофи, печени в алуминиево фолио на скарата.
Още по темата
Загрейте 2 с.л. олио на средно силен огън и запържете лука, чесъна и джинджифила за 1 минута. Добавете месото, виното, пипера и 1 ч.ч. вода. Покрийте с капак и...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп