Свински ребра в мед и горчица



Приготвяне
60 минути
Порции

4

Начин на приготвянe
Нарежете ребрата. Настържете на ситно джинджифила, прибавете горчицата, сол, черен пипер и разбъркайте със сока от настъргания джинджифил. Намажете ребрата и ги оставете да се мариноват за 6 часа. Извадете и наредете в намаслена тава, залейте с бирата, покрийте с фолио и запечете за 20 минути. Разрежете доматите на две, залейте ги с меда и поръсете с мащерката. Извадете ребрата, намажете ги с доматеното пюре, малко мед, добавете доматите и запечете за още 20-30 минути.
Още по темата

Месото се слага за около час във фризера. Когато е стегнало достатъчно, се реже на тънки филии по 7-8 мм. Всяка филия се поставя между две парчета домакински найлон и...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп