Свински пържоли с пресни картофи и розмарин



Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Загрейте зехтина и маслото в тиган на средно силен огън и запържете пържолите от двете страни за около 8 минути от всяка. Проверете готовността на месото с вилица.
Добавете маринатата и бульона и оставете на котлона докато изври половината сос.
Загрейте фурната на 220 градуса. Картофите наредете в тавичка върху хартия за печене. Поръсете със зехтин, розмарин, сол и пипер и с ръце разбъркайте добре. Сложете ги във фурната и печете 30 минути. Когато са готови, напръскайте с оцета и леко разбъркайте.
Смесете розмарина, зехтина, солта, пипера, меда, 1 с.л. горчица и виното и разбъркайте добре. Добавете пържолите в тази марината и оставете да престоят 20 минути в хладилника.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп