Сварена салата
Апетитно мезенце, което е идеално и за леко хапване
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Обеленият лук, патладжаните, чушките, доматите и лютите чушки се нарязват на парчета. В олиото се запържва лука, след което се прибавят всички останали зеленчуци. Прибавя се чесънът, корените за супа, сол, черен пипер и се захлупва. Оставя се да ври 1-1,5 часа, докато изври водата. Салатата се поднася студена.
Още по темата
В съд слагаме сока от лимона и мустардата. Прибавяме майонезата и олиото. Тази саламура прибавяме към зелето и ябълките. Объркваме салатата и слагаме бекона...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп