Салата от зрял фасул с яйца
Идеално за предястие, леко хапване или гарнитура
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Зрелият фасул се сварява до омекване, отцежда се и се оставя да изстине. Смесва се с нарязания лук, нарязаните на кубчета сварени яйца и магданоза. Салатата се подправя с оцета, олиото, черен пипер и сол на вкус. Украсява се с маслини, кръгчета лимон и магданоз.
Още по темата
Сваряват се поотделно картофите, ябълките, цвеклото и яйцата. След като изстинат и обелят, се нарязват на кубчета. Смесват се и се прибавят ситно нарязаните...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп