Рула от пилешки гърди със сметана

Експресни и апетитни пилешки рулца


Приготвяне
60 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Слагаме пилешките гърди в дълбок съд и към тях прибавяме предварително нарязания кромид лук и подправките за пиле. Оставяме ги да се сварят, след което ги изваждаме от тенджерата и ги оставяме леко да изстинат. Накъсваме месото на малки парчета. Върху всяко парче бекон слагаме пилешко месо, след което го завиваме на малко рулце. Сипваме олио в тава и подреждаме рулцата в нея. Преди да започнем печенето, ги заливаме със сметана за готвене. Загряваме фурната на 180º и запичаме 10–15 мин.
Още по темата

Подправете месото на вкус и леко начукайте пържолите. Настържете на едро кашкавала и нарежете на ситно чесъна и ги смесете със ситно нарязания копър, прибавете...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп