Пържоли с топено сирене и гъби

Пържоли с топено сирене и гъби Лакомник
Пържоли с топено сирене и гъби
Време за приготвяне
Приготвяне
2 часа
Порции
Порции
6
Автор
Василка Спасова, Своге
Лакомник Необходими продукти

10-12 пилешки пържоли
250 г гъби
топено сирене
100 мл бяло вино
2/3 ч.ч. вода
подправки - по желание

Начин на приготвянe

Начукваме пържолите и ги подправяме на вкус, запържваме ги, докато придобият златист цвят. Редим на дъното на йена малко гъби и топено сирене и след това пържолите. Продължаваме така до изчерпване на количествата, като най-отгоре трябва да има гъби и топено сирене. Сипваме виното и водата. Завиваме с фолио и печем в умерена фурна.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц