Пържени чушки със сирене



Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Загрейте фурната на висока температура и печете чушките докато кожата им стане черна. Извадете ги в найлонов плик, оставете ги да изстинат за 10 минути, обелете кожата и почистете семките. В средна купа смесете разбитото яйце, сиренето, магданоза и лютата чушка. Подправете със сол и черен пипер на вкус. В друга плитка чиния сипете брашно. Вземете една чушка и добре я потопете от всички страни в яйчената смес, след това в брашното и отново в яйчената смес. В тиган загрейте мазнина и пържете чушките, веднага след обработката със сместа и брашното. Пържете и от двете страни до златисто. След като са готови, извадете чушките в чиния с хартия, за да поеме мазнината.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп