Пържени пилешки дробчета



Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Почистете дробчетата и ги разделете на две. Залейте ги с вряла вода и оцет и оставете за 10 минути.
Разбийте белтъците с малко сол докато станат на пяна. Добавете олиото, бирата и разбъркайте. Добавете част от брашното и разбъркайте добре, за да няма бучки. Сместа трябва да достигне гъстотата на каша, така че добавяйте още брашно до достигане на тази гъстота. Добавете пипера и разбъркайте.
Загрейте мазнината за пържете на средно силен огън. Отцедете дробчетата и ги потопете в панировката, а после ги пускайте в горещата мазнина. Пържете около 3-4 минути общо от всички страни или до получаване на златисто-кафяв цвят.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп