




Обезкостяваме пилето. Изрязваме долната част на бутчетата. С помощта на нож изтегляме месото, като се стараем да не го прекъсваме. Отстраняваме кокалите от бутчетата. Изрязваме крилцата, тазовата част и хрущяла. Отстраняваме вътрешностите. Затваряме горната част на пилето с клечки за зъби. Защипваме и отворите на бутчетата. Приготвяме плънката. Задушаваме предварително нарязаните гъби в краве маслото и 50 мл вода. Нарязваме месните продукти и кашкавала на кубчета. Натрошаваме сиренето и прибавяме омекналите гъби. Поръсваме с червен пипер и чубрица и разбъркваме. Пълним пилето с плънката и затваряме с клечки за зъби. Поливаме със сока на 1/2 лимон и посоляваме. Посоляваме с черен и червен пипер и втриваме подправките. Поставяме пилето в тава, отгоре слагаме омекналото масло. Поливаме с малко вода и печем 30 минути под фолио. Махаме фолиото и печем до златисто, като го поливаме периодично.
