Пълнено пилешко бутче с кускус



Приготвяне
1 1/2 часа
Порции

2

Начин на приготвянe
Най-напред много внимателно се обезкостяват бутчетата. След това се отлепва кожата много внимателно. Правите място за плънката, ако някъде се е отлепило до края, може да си помогнете с клечка за зъби. За целта ви трябват охладени бутчета.
Приготвяне на кускуса:
Сварявате го в подсолена вода до непълна готовност. След което се пържи в масло и добавяте лука и гъбите. Накрая поръсвате с джоджен и пълните бутчета. Печете на 200-220 градуса около 1,5 ч. Малко преди да извадите от фурната, ги намазвате с добре разбитите соев сос и мед и се пекат до златиста коричка.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп