Пълнено агнешко шкембе с печурки
Приготвяне
1 1/2 часа
Порции
3
Необходими продукти
Начин на приготвянe
В тиган с малко олио се задушават ситно нарязаните гъби и лук. Добавяме ориза и 1 ч.ч. вода. Когато оризът е почти готов, се прибавят подправките. След като плънката изстине, за около 4-5 минути, с нея започваме да пълним предварително почистеното и сварено агнешко шкембе. Зашива се. Пече се в тавичка с малко вода и олио при силно загрята фурна. За да не се появи коричка, се слага фолио. След около 20 минути фолиото се маха и върху шкембето поръсваме малко кашкавал. Запичаме.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп